RAPORT DE ACTIVITATE 2020

Mi-am început mandatul de consilier local, 24 OCTOMBRIE 2020, cu o extraordinară forță de muncă și cu o dorința puternică de a pune umărul la reconstruirea comunei noastre. Mi-am zis: schimbarea începe de jos în sus, de la mic la mare. Și asta fac.

După două luni de reprezentant al dumneavoastră în Consiliul Local Joița, sfârșitul anului 2020, putem să ne bucurăm de faptul că:

• am depus 5 proiecte, care au rolul de a veni în sprijinul cetățenilor din satele Joița și Bâcu;
  • am depus 10 amendamente la Regulamentul de Organizare și Funcționare a Consiliului Local Joița;
  • am sesizat instituțiile statului, pentru abuzuri, atunci când situația a impus-o – cazul ROF atacat la Prefectura Giurgiu.

AICI GĂSIȚI RAPORTUL MEU DE ACTIVITATE PE ANUL 2020click aici

Zilnic am primit sesizări de la cetățenii comunei cu privire la problemele administrative pe care le întâmpină, mulți dintre aceștia venind și cu soluții viabile pentru rezolvarea lor! Așa cum am repetat în mai multe rânduri, dorința mea e să formăm o echipă puternică, iar acest lucru prinde din ce în ce mai mult contur! Este o muncă asiduă pe care o desfășor cu cea mai mare plăcere.

Voi ajuta necondiționat, indiferent de culoarea politică, pentru că în final, scopul meu e să ofer o șansă mai bună locuitorilor comunei.

Îi rog pe cei care visează la, citez: “lasă-l că se potolește. O să vedeți voi că se potolește. O să vină alături de noi… :))”, că nu pot fi cumpărat, iar aceste demersuri nu pot decât să mă amuze! Dacă alții au vândut speranța locuitorilor pe 30 de galbeni eu nu voi face asta. NU!

2021 promit să fie unul interesant, cu schimbări semnificative.

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine.

#FacemJoițaȘiBâcuBine #FărăȘpagăLaPrimărie

Credit foto: canva.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.