Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București

Vișinel Balan NOUTĂȚI INDEPENDENT PENTRU JOIȚA

INDEPENDENT PENTRU JOIȚA

De prea mulți ani. Sate întregi din România se zbat la limita sărăciei, oamenii devin din ce în ce mai neputincioși, iar, de cele mai multe ori, aceștia își pierd zilnic speranța că lucrurile pot lua o întorsătură înspre mai bine. Există sute de comune conduse de aceleași administrații vechi de zeci de ani, iar noi asistăm la cum, în timp ce comunele dispar, averile oamenilor din fruntea administrației cresc.

Care este motivul principal pentru care candidez la funcția de primar al comunei Joița? Răspunsul este cât se poate de umil: oamenii nu au alternative; ani la rând partidele politice s-au bătut pentru a le obține votul, pentru ca apoi, în timpul mandatelor, să uite de promisiunile făcute și de suferința oamenilor care căutau speranța că, poate, lucrurile se vor îndrepta.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am ales să candidez independent. Nu vreau să fac jocurile nimănui, nu vreau să mă supun presiunilor, nu vreau să uit de ceea ce văd zilnic pe străzile comunei. În ultimele două săptămâni, am stat de vorbă cu dumneavoastră, v-am ascultat problemele, vă știu suferințele. Dar, mai mult decât atât, mi-ați dat putere și încredere că ÎMPREUNĂ FACEM JOIȚA BINE. #Împreună putem face lucrurile să meargă.

Comuna noastră are nevoie de un suflu nou, de putere de muncă, de bunăvoință și de un om care să vă înțeleagă și să vă sprijine în problemele dumneavoastră de zi cu zi.


Se poate.


Există numeroase cazuri de sate unde profesioniști în servicii sociale au hotărât să preia primăriile comunelor puternic afectate de corupție, dezinteres față de cetățean și grupuri de interese, pentru ca, în final, să le transforme în adevărate exemple de bună practică.

Candidez pentru a oferi o alternativă sănătoasă oamenilor. Sunt independent pentru a putea să-mi respect principiile și pentru a putea respecta toate obiectivele propuse, astfel încât să transformăm Joița în căminul pe care cu toții ni-l dorim. Pentru asta, am nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a duce la bun sfârșit această luptă.

Hai să #FacemJoitaBine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

EMOȚIE FURATĂEMOȚIE FURATĂ

Recent, am chestionat mai mulți asistenți sociali, educatori și infirmiere din sistemul de protecție a copilului, la nivel național. Rezultatele sunt cutremurătoare! Vă redăm câteva dintre declarațiile celor intervievați: „Nu avem timp să ne ocupăm de micuți. Avem de realizat rapoarte peste rapoarte.” (I.