Visinel Balan, un nou Ambasador Onorific al Centrului Gifted Education

Se numeste Visinel Costel Balan, un tanar cu potential deosebit, de la copil din orfelinat la antreprenor social in Bacau si coordonator de proiecte educationale pentru tineri la nivel national. Un tanar despre care stim ca va candida cu siguranta la primaria Bacaului. In care credem si caruia i-am dat investitura necesara pentru a reprezenta cauza noastra si care va conduce poate chiar la constructia unui Centru pentru copii cu abilitati inalte in Bacau. Visinel Costel Balan- Initiator al proiectului “Impreuna pentru Bacau” “In calitate de ambasador onorific al Centrului de Excelenta Gifted Education, consider ca acesti copii cu potentiale exceptionale in orice domeniu de activitate merita incredere, implinire si speranta. Inteligenta lor ii face sa straluceasca in ochii lumii. Ii putem intalni pe strada, ii putem privi in ochi si de altfel putem intalni astfel de persoane in orice moment, fara ca noi sa realizam acest lucru si fara sa ne dam seama de importanta pe care aceste persoane o au in societatea noastra. Acesti copii actioneaza prin puterea creativitatii, demonstrand, prin fapte, importanta trairii momentului prezent si concentrarea de nivel maxim pe ceea ce fac “aici si acum“! A fi inteligent inseamna cunoastere! Insa acesti copii, pe langa cunoastere, au puterea de a actiona, de a infaptui, ei sunt intelepti si folosesc aceasta virtute cu demnitate, modestie si foarte mult simt de raspundere! Ei sunt cei care ofera lumii un viitor mai bun, plin de sansa si de reusita, ei sunt dovada clara a succesului permanent in viata, deoarece, prin calitatile lor extraordinare si prin talentul lor nemarginit in diferite domenii dezvaluie o latura umana superioara capabila de rezultate peste asteptarile omenirii, ale stiintei si logicii; de aceea este foarte important sa-i sustinem. Permiteti-mi sa ingenunchez in fata valorilor voastre.” Ambasadorii Centrului Gifted Education Vreti sa reprezentati si sa sustineti acest proiect de nivel european in Romania si peste hotare, devenind ambasadorii proiectului? Daca credeti ca omenirea poate deveni mai buna, intindeti o mana copiilor cu nevoi speciale care asteapta o sansa pentru o educatie inclusiva. Daca credeti ca Romania este o tara unde se nasc si pot creste copii cu talent, inzestrare si abilitati deosebite, fara sa se rateze, atunci sustineti proiectul. Ajutati-va copiii! Vino sa faci cunostinta cu Ambasadorii Articol preluat de pe ONG OnlneSe numește Vișinel Costel Balan, un tânăr cu potențial deosebit, de la copil din orfelinat la antreprenor social în Bacău și coordonator de proiecte educaționale pentru tineri la nivel național. Un tânăr despre care știm că va candida cu siguranță la primăria Bacăului. În care credem și căruia i-am dat investitura necesară pentru a reprezenta cauza noastră și care va conduce poate chiar la construcția unui Centru pentru copii cu abilități înalte în Bacău.

Vișinel Balan- Inițiator al proiectului “Împreună pentru Bacău” “În calitate de ambasador onorific al Centrului de Excelență Gifted Education, consider că acești copii cu potențiale excepționale în orice domeniu de activitate merită încredere, împlinire și speranță. Inteligența lor îi face să strălucească în ochii lumii. Îi putem întâlni pe stradă, îi putem privi în ochi și de altfel putem întâlni astfel de persoane în orice moment, fără ca noi să realizăm acest lucru și fără să ne dăm seama de importanța pe care aceste persoane o au în societatea noastră. Acești copii acționează prin puterea creativității, demonstrând, prin fapte, importanța trăirii momentului prezent și concentrarea de nivel maxim pe ceea ce fac “aici și acum“! A fi inteligent înseamnă cunoaștere! Însă acești copii, pe lângă cunoaștere, au puterea de a acționa, de a înfăptui, ei sunt înțelepți si folosesc această virtute cu demnitate, modestie și foarte mult simț de răspundere! Ei sunt cei care oferă lumii un viitor mai bun, plin de șansă și de reușită, ei sunt dovada clară a succesului permanent în viață, deoarece, prin calitățile lor extraordinare și prin talentul lor nemărginit în diferite domenii dezvăluie o latură umană superioară capabilă de rezultate peste așteptările omenirii, ale științei și logicii; de aceea este foarte important să-i susținem. Permiteți-mi să îngenunchez în fața valorilor voastre.

Ambasadorii Centrului Gifted Education:  Vreți să reprezentați și să susțineți acest proiect de nivel european în România și peste hotare, devenind ambasadorii proiectului? Dacă credeți că omenirea poate deveni mai buna, întindeți o mână copiilor cu nevoi speciale care așteaptă o șansă pentru o educație inclusivă. Dacă credeți că România este o țară unde se nasc și pot crește copii cu talent, înzestrare și abilități deosebite, fără să se rateze, atunci sustineți proiectul. Ajutați-vă copiii! Vino să faci cunoștință cu Ambasadorii Articol preluat de pe ONG Onlne

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.