Un copil abandonat s-a #sinucis sau a fost #omorât?

#Crimă sau #suicid?

Mâine, 29.12.2021, voi fi audiat de Poliția Română – Inspectoratul Județean de #Poliție Bacău, pentru a vorboi despre scrisoarea primită de la un alt copil, a cărui identitate o voi păstra indiferent de cercetări.

Copiii care îmi scriu vor beneficia din partea mea de #protecție a identității. De aceea recomand/ încurajez copiii abandonați să-mi #scrie despre #abuzurile la care sunt parte în aceste instituții de #stat. În această călătorie voi fi însoțit de regizorul Alexandru Radu. Acesta va documenta firul evenimentelor pentru realizarea unui film.

Pe 3 septembrie scriam despre încă un #copil#abandonat ce a #murit din incompetența unor angajați de la D.G.A.S.P.C Bacau.

Curiozități: Ce planuri are Doamna Gabriela Firea, #Ministru al Ministerului #Familiei, #Tineretului și #Egalității de Șanse, pentru copiii abandonați în instituțiile de stat? Dar Doamna Florica Chereches, președinte la Autoritatea Națională – Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții? S-a efectuat o verificare la #DGASPC#Bacau? A răspuns cineva pentru aceste pierderi umane? Câte astfel de cazuri avem în țară, despre care nu știm și au fost mușamalizate?

Redau scrisoarea:

Ai #promis că ajuți copiii aflați în asistenta materiala.

Ai promis că ții partea copiilor abandonați!

Ai promis că ne ajuți să avem #șansa de a deveni #oameni ca tine!

Ai aflat că a mai murit la Bacău încă un copil? Si acesta s-a sinucis!!! Oare de ce? De #bine? Se numea A. C., avea 13 ani și avea toată viața înainte. Crezi că s-a sinucis de fericire??? Era la asistenta maternala M. C. în Larga din Dofteana.Copil care in 2019 fusese vândut de bunică pe băutură la un cioban. Citește articolul din ziarul de Bacău din 16 decembrie 2019 și o sa vezi că am dreptate.Cati copiii trebuie să se mai sinucidă ca să se întâmple ceva la D.G.A.S.P.C. #Bacau, ca să ia cineva atitudine? O dată la 3 luni se sinucide câte unul, se sesizează cineva? Interesează pe cineva de soarta noastră?Ăștia de la #protecție iar nu au spus nimic.

E strigător la cer!!!

#Ajută-ne!!!

credit foto: canva.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.