Trei fete abuzate sexual de asistentul maternal?

Trei fete ar fi fost #abuzate #sexual de asistentul maternal la Dgaspc Sector Patru.

Am intrat în posesia unei scrisori de #disperare, #frica de a nu se #mușamaliza această #nenorocire ce s-a abătut asupra fetelor abuzate sexual de către asistentul #maternal profesionist. Vă puteți imagina ce traume au fost declanșate în sufletul acestor fete?

Au acces aceste #fete la servicii de terapie? Stimată Doamnă Ministru Gabriela Firea, vă rog să mă ajutați. Primesc foarte multe #mesaje, #scrisori de la angajații din #sistem, de la #copii #abuzați, toți se simt abandonați. Stimate Domnule Primar Daniel Băluță, aveți idee/ informații despre acest abuz?

Ce ați făcut până în acest moment? Unde sunt cele trei fete? Persoana care le avea în îngrijire mai e asistent maternal sau a intrat în concediu? Dgaspc Sector Patru, eu te-am sunat mai devreme, te-am #deranjat pentru a veni în #sprijinul copiilor abuzați.

Ai #refuzat să reacționezi telefonic și am decis să ies public, să intervin imediat. Aș vrea să mai știu câți copii sunt fugiți din centrele pe care le aveți în administrare? Ce faceți concret pentru acești copii? Câte astfel de cazuri mai aveți în centre/ asistență maternală și ce măsuri au fost luate pentru #prevenirea altor forme de abuz asupra copiilor abandonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.