Te-ai înscris?

Conferința anuală „Povestea mea”, realizată de Vocea Copiilor Abandonați în parteneriat cu BCR și PERSO – atelier cu personalitate, a ajuns la a 6-a ediție.

Pe 8 octombrie 2019, la ora 18.00, la sediul EDFORSO, din str. Amilcar C. Săndulescu, nr.1, sector 6, are loc cea de-a 6-a ediție a conferinței anuale „Povestea mea”. În acest an, evenimentul este dedicat femeilor care au crescut în centrele de plasament și care au reușit, prin forțe proprii, să obțină succes atât în plan profesional, cât și personal.

Într-o lume în care încă există sensibilități în ceea ce privește egalitatea dintre sexe, în special pe piața muncii, am dorit să atragem un semnal de alarmă cu privire la femeile care pornesc din start cu un handicap social – cele care provin din centrele de plasament. Cât de greu le-a fost după ce au părăsit aceste centre, dar mai ales cum au găsit forța și resursele pentru a fi pe picioarele lor, ne vor destăinui speakerele invitate la conferință.

Așadar, anul acesta punem în prim plan poveștile de viață ale acestor femei, cu scopul de a crea, în mentalul colectiv, un loc pentru copilul instituționalizat, de a-l face mai vizibil și de a diminua stereotipul legat de condiția socială.

Vom avea, desigur, și o surpriză pentru toți cei prezenți: un moment artistic la pian, pregătit de Sebastian și sora lui, doi copii din mediu defavorizat, beneficiari ai bursei „Adoptă un talent”, oferită de organizația noastră.

Te așteptăm și pe tine la conferința POVESTEA MEA din acest an. Te rugăm să vii cu o jucărie. Jucăria donată de tine va ajunge la copiii din centrele de plasament/ rezidențiale din Giurgiu și București. Împreună suntem mai buni!

LOCURILE SUNT LIMITATE. AVEM DOAR 100 LOCURI. Au fost deja ocupate 75 de locuri. Trimite un email la office@voceacopiilor.ro prin care confirmi participarea și noi îți rezervăm un loc.

Persoana de contact: Vișinel Costel BALAN

Tel: 0743365469

Email: Office@voceacopiilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.