Sfârșitul de an vine cu vești minunate. Am reușit să plătim avansul pentru locuința socială

DONEAZĂ AICI PENTRU LOCUINȚA COPIILOR/ TINERILOR STRĂZII

Dragii noștri prieteni, avem o veste uriașă. Suntem extrem de emoționați, dar fericiți, să vă anunțăm că am reușit să dăm un avans considerabil  – 10 000 euro – pentru achiziționarea locuinței sociale pe care ne-o doream de atâta timp.

Visul nostru mai are un pic și va deveni realitate. Vom putea oferi locuința socială unor tineri de pe stradă, care au nevoie de un mic ajutor pentru a se pune pe picioare.

Dar, avem în continuare nevoie de voi. În ianuarie, trebuie să mai achităm încă 6000 de euro pentru a intra în posesia apartamentului. Așadar, apelăm la ajutorul vostru și vă rugăm să fiți alături de noi, cu o donație cât de mică, pentru a putea plăti această diferență. Știm că împreună vom reuși, ca de fiecare dată. Ne dorim din tot sufletul ca în această iarnă să putem implementa proiectul la care năzuim de câțiva ani.

Vă reamintim că „Locuința EDFORSO” este un spațiu de locuit destinat tinerilor străzii, care are ca scop principal consolidarea deprinderilor de viață independentă. Pe scurt, pe o perioadă determinată de timp, vom permite ca doi-trei tineri să locuiască în acest apartament, gratuit. În acest timp, ei trebuie să-și găsească un loc de muncă, să învețe să-și gospodărească banii și în final să fie capabili să-și închirieze sau să-și cumpere propria locuință. Desigur, tot parcursul lor spre o viață independentă va fi monitorizat de asociația noastră. Le vom oferi tot sprijinul și cunoștințele de care au nevoie pentru a răzbi.

Vă rugăm, așadar, să ne ajutați să ajutăm. Tinerii străzii depind de NOI toți. Și ei merită o viață normală. Și ei sunt oameni valoroși, oameni capabili să ajute societatea să se dezvolte. Tot binele pe care îl oferiți se va întoarce la voi, într-un fel sau altul. De asta să fiți siguri.

Vă mulțumim pentru că sunteți lângă noi, vă mulțumim că ați citit acest mesaj!

Vă dorim zile cu binecuvântări, sănătate și zâmbete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.