Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București

Vișinel Balan NOUTĂȚI Să fii generos este esențial!

Să fii generos este esențial!

În toată lumea se sărbătorește astăzi Ziua Internațională a Carității!

O zi specială care onorează munca importantă pe care o realizează numeroasele organizații de caritate din lumea întreagă.

De 10 ani se sărbătorește această zi pe cinci septembrie pentru a comemora munca neobosită a Maicii Tereza, care și-a dedicat întreaga viață carității. De-alungul celor 45 de ani în slujba binefacerii, a deschis mai multe ospicii, a înființat o congregație care administra case pentru cei care aveau tuberculoză, lepră și sida. Aceeași congregație gestiona școli, orfelinate, programe de consiliere pentru familii, pentru copii, clinici mobile, dispensare și menajere. Maica Tereaza a fost distinsă cu multe onoruri printre care și Premiul Nobel pentru Pace.

Urmând acest model, această zi are rolul de a crește responsabilitatea socială în întreaga lume, de a ne determina să ne implicăm în evenimente caritabile și de a ne încuraja să facem donații.

Există diferite moduri prin care putem ajuta, totul este să facem ceea ce este ușor de gestionat pentru noi. Important este să ajutăm!

Experimentați și voi bucuria de a dărui!

credit foto: canva.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post