Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București

Vișinel Balan NOUTĂȚI O bucurie pentru 10 îngerași…

O bucurie pentru 10 îngerași…

Da, ai auzit bine!

Licitez tableta cu tastatură :). Din bănuții strânși voi asigura cadourile de Moș Crăciun dorite de copiii Centrului EDFORSO – EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE! Centrul EDFORSO a fost creat de asociația Desenăm Viitorul Tău pentru a ajuta tinerii să-și consolideze deprinderile de viață independentă. De-a lungul celor 2 ani de activitate Centrul EDFORSO a susținut peste 45 de tineri instituționalizați și acum desfășoară activități de consolidare a deprinderilor de viață independentă cu  10 copii de la Centrul Sf. Iosif din București.

Cred în viitorul acestei țări și contribui la #schimbare.

Prețul de pornire este de 750 lei.

Tableta și tastatura sunt în stare foarte bună și te poți bucura de ele din prima secundă, (după încărcare :)). Pentru ca licitația să curgă cât mai bine am creat un formular ce trebuie completat. În real-time voi publica sumele licitate direct pe site și pe pagina mea de facebook.

Licitația se va închide pe 15.11.2017, ora: 23:59. Persoana cu suma cea mai mare licitată va primi un email cu datele de cont ale asociației pentru a face tranzacția (online sau cash) urmând ca în maxim 48h de la plată să primească pachetul prin fan curier. 

FORMULAR LICITAȚIE

    Update: Au fost mai multe solicitări de donație și atunci vă recomand site-ul Asociației Desenăm Viitorul Tău. Poți face donații chiar aici – click aici

     

    Leave a Reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Related Post