N-am făcut copilul pentru mine…

Mii de oameni m-au felicitat pentru apariția micuțului Thomas.

Thomas a apărut în urma unui act de iubire. Și-a anunțat prezența exact în ziua în care mi-am lansat candidatura pentru Camera Deputaților. A evoluat nouă luni în burtica mamei și pe 10 iunie și-a făcut simțită prezența printr-un concert sonor :). Thomas nu a fost gândit, pregătit sau planificat. La primul act de iubire a spus ”vin pe pământ să continui lupta împotriva infractorilor” . Thomas va fi cel mai WOW activist în domeniul drepturilor omului, cel puțin așa simt eu :). Va fi școlit la Soroș !

Thomas este și va fi un copil independent. Nu m-am gândit nici o secundă să fac un copil pentru mine. Nu cred în așa ceva. Copiii au dreptul la iubire nelimitată din partea noastră și ei au rolul de a continua lupta noastră pentru viitorul acestei țări. Thomas va fi ceea ce își dorește, eu îl voi implica în toate acțiunile de voluntariat și activism al diversității încă de mic.

Thomas nu va proteja familia tradițională.

Îmi doresc ca Thomas să nu fie supus rigorilor familiei tradiționale. ”Unde dai, crește!”. Probabil astfel înțeleg mulți părinți ideea de familie tradițională. Că Dumnezeu îngăduie câte o mică corecție fizică. Că ai lor copii trebuie să își seteze o ”normalitate”, anumite norme absurde și depășite încă de mici copii. Să fie intoleranți, să-l disprețuiască pe cel de alături și să arunce cu pietre în cei care nu li se aseamănă.

Thomas a venit cu o misiune clară, în primul rând de a continua ceea ce eu am început și de a fi un stâlp al societății românești.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.