Mult succes foștilor colegi din Consiliul Tinerilor Instituționalizați!

Mi-am înaintat #demisia din organizație și din poziția de președinte. Le mulțumesc foștilor colegi pentru cele patru luni petrecute #împreună în slujba tuturor tinerilor aflați sub măsura protecției speciale în centrele de plasament, rezidențiale și asistență maternală.

Acum patru luni, mi-am propus să reiau dialogul cu acești tineri pentru care există sau a existat măsura protecției sociale pentru redeschiderea structurilor teritoriale de reprezentare la nivel național. De asemenea, mi-am propus să înființez trei noi #filiale cu personalitate juridică și să pun pe picioare structura teritorială internațională, cu sediul la #Londra, precum și alte structuri teritoriale naționale. Mai exact, mi-am propus să dau voce tinerilor #abandonați. Am reușit!

Cu ajutorul foștilor mei colegi am reușit să avem azi două filiale județene cu personalitate juridică, la #Cluj și #Brașov. Am reușit să votăm înființarea de mai multe structuri teritoriale la nivel național, în județele Ilfov, Suceava, Botoșani, Sector 5. Știu, mi-am propus să fac toate cele amintite mai sus într-un an, dar, pentru că a existat unitate, înțelegere și respect, am reușit să facem minuni într-un termen mult mai scurt. Deci, chiar se poate!

Mulțumesc, oameni faini! M-am dedicat acestei munci, iar această dedicație nu a întârziat să dea roade: am reluat dialogul cu tinerii aflați sub măsura protecției speciale, am intervenit acolo unde a fost nevoie și am semnalat abuzurile și neglijența. Amintesc doar două exemple: cazul din Călărași și cazul celor trei fetițe abuzate sexual de către asistentul maternal din Capitală. Toate acestea în doar patru luni.

Astăzi, înaintez cu lupta pentru protecția copiilor, dintr-o perspectivă instituțională. Dragi copii, vă asigur de faptul că în continuare voi face tot ce este posibil pentru a vă proteja drepturile și vă voi asculta fiecare problemă! Numărul meu de telefon rămâne valabil 24 de ore din 24.

Totul va fi bine! Vă mulțumesc tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.