Mai luminat în 2019

De-a lungul anilor, am cunoscut oameni frumoși care mi-au punctat copilăria, adolescența și viața de adult. Îți mulțumesc, dacă ai făcut parte dintre ei :*!

Suntem dependenți unii de ceilalți, însă, ceea ce nu conștientizăm este lipsa noastră de perspectivă în a conlucra pentru binele celuilalt. Cu ce suntem mai diferiți de ceilalți: părul, ochii, culoarea, sexul?… Hai să fim serioși! E o chestiune de cultură familială, frica de ceva anume. Uneori, asta duce la ură și la dezumanizarea ființei noastre.

Cât ne costă, material și moral, să facem un bine? Răspunsul se află în interiorul nostru. Depinde de fiecare cât e dispus să ofere.

Toți avem o misiune de îndeplinit, apoi ne întoarcem într-un alt spațiu și timp. Suntem pur și simplu niște vibrații care își modifică câmpul magnetic în funcție de mediul în care evoluează. Există și cazuri care reușesc să facă față provocărilor și, într-un final, avem de-a face cu iluminați – oameni cu lumină divină. Dar câți dintre noi își doresc să fie înzestrați cu această lumină divină? Răspunsul este la fel de simplu, pe cât de ușor e să spui că ești creștin.

Cu toții ne dorim lumina divină, pentru că vrem să ajungem în împărăția cerurilor. Iar această dorință vine din faptul că ne este frică de ceea ce nu cunoaștem sau (nu) știm. Cu toții vom primi lumina divină, însă unii o vor primi după multe sacrificii, în timp ce alții se nasc cu ea în suflet și își trăiesc toată viața ghidați de ea.


Am ales să fiu înjurat, dar să ofer necondiționat. Am ales să cresc în opoziție cu ceilalți, dar să iubesc sincer și necondiționat. Îmi place să spun ceea ce gândesc, fără să rănesc prea tare :). Dar rănesc, pentru că momentul de sinceritate e unul pur, cu care mulți dintre noi nu am fost învățați. Sunt Eu!

Iubesc pe cel de lângă mine, precum mă iubesc pe mine. Mă amuz deseori pentru că sunt și trăiesc altfel. Sunt diferit emoțional, dar fac parte din aceeași specie umană :). Și uite așa, aflăm că suntem cu toții egali înaintea Creatorului și ne vom odihni cu toții într-un careu, de la egal la egal. Așa că merită să trăiești, și în viața de zi cu zi, de la egal la egal. Așa cum vom fi și după aceea, EGALI! :). 

La mulți ani, om frumos și plin de iubire!

PS: nu exista stânga și dreapta 🙂 exista centru :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.