La RAPORT, ultimul capitol

Scriu aceste gânduri într-o atmosferă emoționantă și plină de satisfacție. #AmReușit! Mulțumesc USR. Mulțumesc domnului Senator Vlad Alexandrescu și deputatului Iulian Bulai.

4 ani de zile am fost în serviciul copiilor abandonați din România fiind consilierul personal al domnului senator Vlad Alexandrescu (decembrie 2017 – decembrie 2020) și al deputatului Iulian Bulai (februarie 2017 – martie 2018).

4 ani în care am trăit emoții împlinite dar și emoții triste, precum cazul tânărului de la Buzău, cazul copiilor abuzați în centrele de plasament/ rezidențiale la nivel național. Sunt tinerii/ tinerele ce ne-au cerut ajutorul și pe care i-am reprezentat așa cum ne-am priceput noi mai bine.

Am avut o agendă clară.

  1. Reforma Legii Adopției – promulgată de Președintele României (2020).
  2. Anchete în centrele de plasament/ rezidențiale la nivel național – COPIII lui Irod, raport moral asupra copiilor lăsați în grija statului, ed. Humanitas, Senator Vlad Alexandrescu.
  3. Măsuri de protecție post instituționalizare – adoptată de parlament, trimisă spre reexaminare parlamentului de Președintele României (2020).
  4. Apărarea și sprijinirea tinerilor aflați cu măsura protecției speciale.

Tot ceea ce mi-am propus să fac în 4 ani am făcut. Chiar peste așteptări. #AmReușit. Am reușit pentru că a existat în viața mea USR – UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA. Le mulțumesc oamenilor cu care am lucrat în acești 4 ani. Anual, v-am pus la dispoziție raportul de activitate. Am fost consilierul care și-a prezentat activitatea din parlament în compania celor doi demnitari, amintiți mai sus.  Am răspuns de fiecare dată întrebărilor dumneavoastră cu privire la activitatea mea politică în interiorul și exteriorul USR. Mulțumesc USR.

Mulți m-au întrebat ce voi face după terminarea mandatului. E simplu. Merg înainte. Pentru început mă voi reîntoarce la Ministerul Tineretului și Sportului, voi continua activitatea academică, în calitate de cadru didactic la Școala Națională de Științe Politice și Administrative – SNSPA, mă concentrez pe pregătirea publicării tezei de doctorat cu privire la ieșirea din îngrijire și voi reprezenta cetățenii comunei Joița în Consiliul Local Joița.

Te invit să urmărești cele trei rapoarte de activitate realizate în cei 4 ani de activitate în Parlamentul României:

  1. Capitolul I – https://visinelbalan.ro/la-raport-capitolul-i/
  2. Capitolul II – https://visinelbalan.ro/la-raport-capitolul-ii/
  3. Capitolul III – https://visinelbalan.ro/la-raport-capitolul-iii/

Mulțumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.