În sprijinul copiilor defavorizați….

Alături de Mentor în România și Vocea Copiilor Abandonați, precum și alți parteneri, sponsori, am reușit să ajungem la peste 150 de familii defavorizate din București, Ilfov și jud. Giurgiu.

Am trăit cele mai pure emoții. Și asta pentru că ați fost alături de noi. Vă mulțumim. Continuăm să facem bine.

Mulțumim companiilor:

1. FUNDAȚIA ANONIMUL

2. BARTROM

3. EXPERT CLEAN

4. CLINICA VASCULARĂ VENART

5. NORDIC FOODS

6. Asociația Internațională a Femeilor

7. REGALUSSO

Mulțumim oamenilor frumoși ce au ales să susțină demersul nostru. Mulțumim voluntarilor. Imaginile spun tot.

https://www.facebook.com/voceacopiilor/media_set/?set=a.1432245980296658

Totul a pornit de la grija noastră pentru copiii aflați în dificultate. Lucrăm de mult timp cu aceste comunități și copiii acestora prin programele organizației. De fiecare dată când i-am vizitat, acești oameni simpli, care trăiesc de la zi la zi, au demonstrat că nu sunt doar o cifră dintr-un tablou clinic al infantilității sociale. Au continuat să meargă la muncă, au continuat să viseze… Însă pandemia le-a uchis și cel mai simplu vis, de a trăi.

În aceste momente grele pentru noi toți, trebuie să reușim să îi ajutăm și pe cei mai năpăstuiți, care sigur au nevoie de ajutorul nostru.

O parte din strigătul de ajutor: “Ne-au închis în case fără să ne asigure condiţii de bun simţ, avem copii de crescut, iar facturile cine le plăteşte dacă am fost concediaţi?“ Nu credeţi că şi ei, micuţii nimănui din familiile lovite puternic de criză nu ar merita atenţia şi sprijinul nostru?

Am asigurat produse de igienă sanitară și alimente. Și vom continua să-i susținem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.