#Împreună, o carte despre tragedia din orfelinatele groazei

Te așteptăm pe 4 iunie 2018, ora 17:15, la Teatrul Național din București, Sala MEDIA.

#Împreună a apărut ca o necesitate, o dorință de schimbare, de a spune mai departe că se poate!

În această carte veți descoperi cinci povești de viață ale unor persoane care au demonstrat că deși au crescut în case de copii, au reușit. Șansele care li se dau în mod normal celor care cresc în orfelinate sunt extrem de mici, însă tocmai de aceea e important să spunem mai departe că în ciuda serviciilor precare, ba chiar abuzive pe care le oferă statul și a stigmei pe care o duc mare parte din viață acești copii, există soluții.

Anul acesta organizația Vocea Copiilor Abandonați sărbătorește cinci ani de activitate în interesul copiilor abandonați. Cinci ani de când dăm voce poveștilor celor care au crescut în centrele de copii și au reușit. Conferința Povestea MEA inspiră în fiecare an sute de copii din centrele de plasament din țară. Anul acesta ne-am propus să te inspirăm direct cu această carte.

Este o carte despre fiecare din noi. Despre momentele în care să renunți pare singura soluție. Ei nu au renunțat!  La finalul cărții ți-am lăsat ție spațiu liber. Îți poți nota ce ți se pare important să ții minte, să îți așterni gândurile, emoțiile – în scris sau în desene. Credem că e important să cultivăm un spațiu pe care îl are fiecare cu el însuși. Ceva ce nu-ți poate lua nimeni.

Mulțumiri speciale editorilor: Flavia Drăgan, Andra Juverdeanu, Alina Medoia, Alina Boghiceanu și Sebastian Rusu.

S-a scris despre mine, fratele meu Virgil Balan, Tiberiu Antipa, Vasile Porumbaru și Niță Cosmin.

Această carte a apărut cu sprijinul financiar al Băncii Comerciale Române – BCR.

Ce te-ar putea face pe tine un om mai bun, mai iubitor, un OM MARE?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.