Hai și tu… un crăciun sub acoperiș.

Dragi prieteni, 

Susțin demersul organizației Vocea Copiilor Abandonați privind achiziționarea unei locuințe pentru tinerii/ copiii străzii. Te invit să trimiți un SMS cu textul LOCUINTA la 8839 și, astfel, să donezi 2 euro către adăpostul tinerilor/ copiilor străzii.

Este o sumă mică pentru noi, dar care poate schimba viața unor tineri și care poate chiar să facă diferența dintre viață și moarte. De ce spunem asta? Pentru că anul trecut, în iarnă, Rareș, un tânăr fără adăpost, fără o șansă la un loc de muncă decent și care și-a găsit sfârșitul degerat de frig, pe străzile capitalei. Tragic și inuman, acest tânăr nu a cunoscut niciodată noțiunea de fericire, de stabilitate, de căldură a unei familii. Nu a trăit niciodată bucuria unui lucru care să îi aparțină, a unui loc de muncă care să-i ofere pâine pe masă și un pat călduros.

În perioada 01.10.2018 – 31.12.2018 demarăm o nouă campanie, prin SMS, pentru a strânge suma necesară achiziționării unui apartament/ locuință cu două camere, în care să locuiască patru tineri ai străzii. Astfel, prin oferirea unei locuințe gratuite, pe termen determinat, dorim să îi ajutăm pe tineri să-și găsească un loc de muncă și să-și strângă banii câștigați pentru a-și achiziționa propria locuință sau măcar pentru a-și putea permite o locuință în chirie. Practic, vorbim despre o locuință socială, de care vor beneficia, pe rând, mai mulți tineri.

Până acum, am reușit să strângem 5000 euro, o sumă bună de început, dar în mod sigur insuficientă. De aceea, apelăm la ajutorul vostru. Faceți cunoscută cauza noastră și, împreună, haideți să dăm o mână de ajutor tinerilor care merită o nouă viață.

Nu uita, un SMS de 2 euro, cu textul LOCUINTA – la numărul 8839înseamnă o șansă în plus la viață. Ofer-o chiar TU!


Un răspuns la “Hai și tu… un crăciun sub acoperiș.”

  1. Alina Ene spune:

    Cum se poate contribui din afara României? Există un număr de cont disponibil?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.