Dragi cetățeni din #Bâcu și #Joița,

Azi mi-am înaintat #demisia din Consiliul Local Joița. Ca urmare a numirii mele în funcția de vicepreședinte Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, cu rang de secretar de stat, mi-am înaintat demisia la Primăria Joița.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și rămân alături de dumneavoastră ca locuitor al comunei, atent la nevoile comunității noastre. Îmi amintesc cum, în vara anului 2020, mi-am anunțat candidatura independentă atât la primăria comunei Joița, cât și la Consiliul Local. În acel moment vorbeam despre reforme necesare în domeniul social, al infrastructurii, al transparentizării, al sănătății, ș.a.m.d.. Până astăzi am reușit să obțin pentru dumneavoastră branșarea la rețeaua de apă, burse școlare mai mari, precum și transmiterea ședințelor. Am vorbit cu fiecare dintre voi.

De asemenea, am depus peste 10 proiecte de reformă în toate domeniile vizate în campanie. Astăzi plec împăcat cu faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a determina autoritatea locală să fie prezentă/ conectată la nevoile conlocuitorilor mei, cât și pentru urmașii noștri și familiile acestora. Singurul meu regret este acela că nu am fost lăsat să duc transparentizarea la capăt.

Din păcate, odată cu plecarea mea din C.L. Joița, dumneavoastră nu veți mai avea acces la ședințe așa cum reușisem eu să vi le transmit. Însă acesta este un nou început pentru noi toți. Regretele nu au loc, iar greșelile trebuie transformate în puncte forte. De aceea, pentru toată susținerea și încrederea oferită, de o mie de ori vă mulțumesc!

Datele mele de contact rămân aceleași – 0743365469, office@visinelbalan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.