Despre Viși…!

L-am cunoscut pe Vişi anul trecut la minister. Intai am auzit despre el, pe urma am vorbit la telefon si abia dupa aceea l-am vazut in carne si oase. Era perioada scolilor de vara si lumea cerea informatii dintre cele mai curioase. El era la Mamaia, om de baza. Pentru orice problema Vişi avea un raspuns. “Intrebati-l pe Vişi..” sau “stie Vişi”, “e Vişi acolo”, “suna-l pe Vişi”. Eram noua in institutie si ma gandeam ca Vişi e un important, un om care rezolva, competent si busy, mereu la datorie, ce sa mai vorbim…, un profesionist.  Apoi am aflat ca il cheama Vişinel. Si se prezinta de fiecare data cu tot numele: Vişinel Costel Balan. Politicos, vesel, in banca lui, un copil blond, de o naivitate debordanta, genul de om pe care-l iubesc si batranii si cei din generatia lui si femeile si barbatii si sefii si colegii. E sufletul petrecerilor si omul bun la toate. Vişi mai are inca 5 frati, e din Bacau si a crescut la casa de copii. Si-a vazut de treaba si de carte. E student la drept si munceste ca sa-si plateasca studiile. Are un salariu de 6 milioane. Daca intri pe site-ul lui descoperi in cate proiecte de voluntariat este implicat acest copil, care nu uita de unde a plecat si care stie unde vrea sa ajunga. Vişi este inca o dovada ca fiecare om are o stea norocoasa. A venit azi la noi in birou sa ne invite la premiera piesei de teatru in care joaca. E foarte mandru si fericit de ceea ce i se intampla. Este unul dintre cei 13 tineri amatori, selectionati de Beatrice Rancea in proiectul “E 13, ce noroc!”, o comedie pusa in scena cu ocazia implinirii a 13 ani de cand compania Avon e lider pe piata cosmeticelor. Si pentru ca vorbim despre Vişi, ceea ce face el in piesa, e in Vişi’s way: danseaza, se indragosteste si tricoteaza pe scena cu ochii indreptati doar spre partenera sa. A invatat de pe youtube cum se impleteste cu andrelele si croseta si acum poate face un sutien roz din mohair intr-o singura noapte.Nu mai lungesc vorba: joi, la 19.00, merg impreuna cu multi colegi la teatrul Nottara sa-l vad pe Vişi. Incercati sa va faceti timp si voi, daca nu pentru un proiect teatral inedit, atunci pentru Vişi. Un om frumos, in devenire. Articol de Codruta Marinescu .L-am cunoscut pe Vişi anul trecut la Minister. Întâi am auzit despre el, pe urmă am vorbit la telefon şi abia după aceea l-am văzut în carne şi oase. Era perioada şcolilor de vara şi lumea cerea informaţii dintre cele mai curioase. El era la Mamaia, om de bază. Pentru orice problemă, auzeam “Întrebaţi-l pe Vişi..” sauştie Vişi”, “e Vişi acolo”, “sună-l pe Vişi”. Eram nouă în instituţie şi gândeam Vişi e un important, un om care rezolva, competent şi busy, mereu la datorie, ce mai vorbim…, un profesionist. Apoi am aflat îl cheamă Vişinel. Şi se prezintă de fiecare dată cu tot numele: Vişinel Costel Balan.

Politicos, vesel, în banca lui, un copil blond, de o naivitate debordantă, genul de om pe care-l iubesc şi bătrânii şi cei din generaţia lui şi femeile şi bărbaţii şi şefii şi colegii. E sufletul petrecerilor şi omul bun la toate. Vişi mai are încă 5 fraţi, e din Bacău şi a crescut la casă de copii. Şi-a văzut de treabă şi de carte. E student la drept şi munceşte şi plătească studiile. Are un salariu de 6 milioane. Dacă intri pe site-ul lui descoperi în câte proiecte de voluntariat este implicat acest copil, care nu uită de unde a plecat dar care ştie unde vrea ajungă.

 

Vişi este încă o dovadă fiecare om are o stea norocoasă. A venit azi la noi în birou ne invite la premiera piesei de teatru în carejoacă. E foarte mândru şi fericit de ceea ce i se întâmplă. Este unul dintre cei 13 tineri amatori, selecţionaţi de Beatrice Rancea în proiectul “E 13, ce noroc!”, o comedie pusă în scenă cu ocazia împlinirii a 13 ani de când compania Avon e lider pe piaţa cosmeticelor. Şi pentru vorbim despre Vişi, ceea ce face el în piesă, e în Vişi’s way: dansează, se îndrăgosteşte şi tricotează pe scenă cu ochii îndreptaţi doar spre partenera sa. A învăţat de pe youtube cum se împleteşte cu andrelele şi croşeta şi acum poate face un sutien roz din mohair într-o singură noapte. Nu mai lungesc vorba: joi, la 19.00, merg împreună cu mulţi colegi la teatrul Nottara -l văd pe Vişi.

Încercați să vă faceți timp și voi, dacă nu pentru un proiect teatral inedit, atunci pentru Vişi. Un om frumos, în devenire.

Articol de Codruta Marinescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.