De ce votez Alianța 2020 USR PLUS?

N-am vorbit niciodată despre USR, de ce sunt eu acolo și cât mi-a luat ca să devin membru. Hai că-ți spun: un an și 4 luni, până am devenit oficial membru USR. Da, ai citit bine, și am continuat și continui să cred că USR (n-am încredere în PLUS) este o alternativă la actuala politică de guvernare promovată de grupul infracțional PSD – ALDE.


Chiar dacă n-am susținut Alianța 2020 USR-PLUS, voi strânge semnături pentru ea. DA, alianța lor este singura care poate schimba clasa politică de astăzi. 

USR-PLUS merită susținerea noastră, merită mobilizarea și chiar votul nostru, în data de 26 mai 2019. Te invit să-i susținem, pentru că ei chiar reprezintă șansa de a scăpa de nenorocirea care a pus stăpânire pe neamul românesc.

Acum ai ocazia să nu te mai plângi, încă 30 de ani, de cât de prost merg lucrurile în țară. Hai să ne mobilizăm, hai să-i dăm jos de la putere pe cei care au arătat că nu sunt capabili să guverneze și să ne demonstrăm nouă înșine că putem avea, în România, viața pe care ne-o dorim de atâta amar de vreme. TU ești cel mai în măsură să faci schimbarea, iar pe 26 mai 2019 poți înregistra primul gol din istoria României post-decembristă.
Probabil mulți se vor întreba de ce această perspectivă, schimbare și atitudine, având în vedere că – e ciudat și totuși o voi face – nu am susținut-o niciodată pe Clotilde Armand. Mi se pare o femeie falsă, fără o viziune clară în ceea ce privește activitatea ei de europarlamentar. Apoi, cred că oamenii care simt nevoia să fie pupați în fund pot pune în pericol ce au clădit alții, prin bunătate și smerenie. Nici despre Cristian Ghinea nu am o părere bună. Dimpotrivă, arată aroganță prin ieșirile sale publice și  îl văd, direct, principalul vinovat de deteriorarea imaginii USR-ului.


Dar majoritatea din USR nu este așa. Eu continui să cred extrem de mult în USR, cred în alternativa aceasta pentru România Europeană. USR este despre oameni frumoși, care se exprimă liber și care își unesc gândurile, sentimentele și experiența pentru a oferi o nouă cale României de astăzi.
Acesta sunt eu – LIBER. Suntem alternativa pe care românii o așteaptă de 30 de ani și pentru asta lupt în fiecare zi.