CONCURS: JURNAL DE JOIȚA

Lansez concursul de creație literară și vizuală (fotografie) cu tema „Jurnal de Joița“.

Susțin proiectele frumoase, creative și inteligente. Cred în potențialul copiilor noștri. Dar la fel de mult cred în potențialul și înțelepciunea bunicilor noștri. Indiferent de vârstă, că ești mic sau mare, te invit să-ți creionezi povestea, experiența…. Totul este despre experiențele noastre în satele Joița și Bâcu. Vreau să vă stimulez creativitatea, să le promovez pe o platformă de tip News și să premiez cele mai bune lucrări.

Zi de zi, mulți dintre noi, copii, tineri și bunici renunțăm la visele noastre pentru că noi, adulții cu joburi, suntem mult prea ocupați pentru a le vedea talentul și pentru a-i ajuta să-l exploateze!

Indemnizația mea de consilier local merge către proiectul Jurnal de Joița. E timpul să susținem talente, oameni creativi. E timpul să ajutăm oamenii frumoși să-și depășească limitele superficiale impuse de societatea modernă.

Calendarul concursului este următorul:

• 31 martie 2021: data limită pentru trimiterea textelor, fotografiilor sau alte elemente creatoare ce ne ajută să construim povestea comunei Joița.

• Între 1 şi 30 aprilie 2021 se va realiza jurizarea materialelor trimise. Totul online.

• 1 iunie 2021: pe pagina de Facebook a grupului FACEM JOIȚA ȘI BÂCU BINE se vor anunța autorii lucrărilor finale, câștigătorii concursului.

• Pe parcursul lunii iunie 2021, textele/ lucrările câștigătoare vor fi publicate în revista online „Jurnal de Joița“ şi pe pagina grupul de facebook FACEM JOIȚA ȘI BÂCU BINE.

PREMII:

Locul I – 300 lei

Locul II – 150 lei

Locul III – 100 lei.

Aştept creaţii literare din genurile poezie, proză, eseu sau teatru, cu tema mai susmenționată pe adresa office@visinelbalan.ro

Inspiraţie şi spor la scris!

Credit foto: canva

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.