Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București

Vișinel Balan NOUTĂȚI Audiențe pentru toți cetățenii.

Audiențe pentru toți cetățenii.

’’La orice oră din zi și din noapte am găsit un umăr pe care să plâng și să-mi sprijin durerile. Am ținut legătura cu dumnealui și după încheierea audienței și m-a sfătuit și îndrumat mereu în toate situațiile dificile prin care trec cu băiatul pe care îl am temporar în îngrijire.’’ – V. Lupu, 80 ani.
Publicul reprezintă un element cheie al muncii mele de zi cu zi. Și în acest sens două zile din cele cinci sunt dedicate audiențelor. Îmi permit să acord timp și concentrare problemelor majore cu care se confruntă diferite persoane care ne solicită ajutorul în domeniul protecției drepturilor copiilor.
Majoritatea audiențelor sunt destinate tinerilor, adulților și tuturor celor care întâmpină dificultăți în rezolvarea problemelor legate de respectarea drepturilor copiilor, ai celor aflați în grija statului.
Vizitele petenților la sediul Autorității Naționale pentru Drepturile Copilului și Adopție reprezintă oportunități importante pentru mine și echipa mea de a afla mai multe despre problemele cu care se confruntă aceștia și elementele care trebuie luate în considerare în rezolvarea solicitărilor lor.
Nu în ultimul rând, prin audiențele planificate la sediul autorității le oferim petenților o experiență însemnată.
Este și cazul doamnei Lupu V. în vârstă de 80 de ani care are temporar în îngrijire un minor, ale cărui probleme au determinat-o să-mi solicite ajutorul.
‘’Întâlnirea cu domnul vicepreședinte, Vișinel Balan a fost una extraordinară. Am găsit un om excepțional, serios, profesionist, empatic, care îți ascultă problemele, care luptă cu adevărat pentru copii și care este un sprijin de nădejde.’’
Prin audiențele pe care le realizez, recunosc importanța fiecărei persoane care are nevoie de ajutor, a problemelor și situațiilor cu care se confruntă.
credit foto: Canva.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post