Apel Tineri Instituționalizați

connectionDacă ai între 16 și 26 de ani, ai făcut, sau încă faci parte din sistemul de protecție a copilului și vrei să ai parte de un viitor luminos și prosper, înscrie-te la cursul oferit GRATUIT în cadrul proiectului ”Eu, Tu, El, Ea – Noi ne reprezentăm!”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) în parteneriat cu Romanian-American Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și sponsorizat de Raiffeisen Bank.

La acest curs vei învăța cum să te cunoști pe tine însuți. Vei învăța cum să comunici mai bine în societate, cum să te reprezinți în relația cu instituțiile statului, să îți cunoști drepturile și responsabilitățile și cum ți le poți susține tu însuți! Este esențial să devii independent!

Completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE cu datele tale și vei fi automat înscris în program. Vei avea șansa, în urma cursului, să fii TU unul dintre cei care vor reprezenta, în județul tău, drepturile copiilor și tinerilor din instituții.

Acest proiect este implementat de Asociația Desenăm Viitorul Tău, FEDEREII – Asociația Adulților din Casele de Copii și Life Education for All.