Anteniștii 3: ură, dispreț, agresivitate…

„Drogaților, vagabonzilor, huliganilor! Huo, du-vă dracului de idioți! Toți sunteți niște penali, în morți mamelor voastre!”

Nu, nu m-am apucat de huliganisme. Pur și simplu, așa sunt întâmpinat de o parte dintre activiștii postului de televiziune antena 3 – l-aș fi scris cu litere mari, însă un post cu o moralitate îndoielnică nici nu ar avea ce să caute în grila de programe – atunci când le cer să semneze pe listele „Fără penali în funcții publice”. Dar, acești oameni care aruncă cu vorbe urâte în stânga și-n dreapta, nu sunt cauze pierdute. Ei sunt doar victime ale urii și abuzului mediatic care s-a răsfrânt asupra lor. Am reușit să stau de vorbă cu ei și mi-am dat seama că mai există speranță :).

În ultima săptămână, am colindat mai multe orașe din țară: Bacău, Neamț, Vaslui și câteva sate din Vaslui, pentru a promova și strânge semnături pentru proiectul „Fără Penali în Instituții Publice”. Am cunoscut oameni minunați care s-au oferit să ne ajute în strângerea de semnături, au comunicat și au dorit să afle mai multe despre această inițiativă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte, i-am ascultat și împreună am găsit răspunsuri la o serie de abuzuri ale statului (grup infracțional organizat) împotriva poporului.


I-am întâlnit și pe aceia despre care vă povesteam la început, însă am avut puterea și răbdarea de a-i asculta și de a încerca să port un dialog civilizat cu dumnealor. Pe unii i-am pupat, pe alții i-am plâns de milă. Am avut suficiente argumente încât sa-i liniștesc și să le arăt recunoștință pentru că doresc schimbarea. Între noi fie vorba, dacă ești slab de înger, nu merge la semnături. E greu! „Anteniștii” sunt foarte agresivi. Eu am învins ura prin iubire. Chiar face minuni.

Le mulțumesc oamenilor care au semnat și cred că singura schimbare stă în aceasta inițiativă, care ar trebuie să devină proiect de modificare a Constituției în perioada următoare. Felicitările mele inițiatorilor campaniei „Fără Penali”. Am trăit o poveste frumoasă alături de organizatori și am văzut o Românie bolnavă ce poate fi salvată de fiecare din noi.

Pentru mine, săptămâna care a trecut mi-a adus multe satisfacții: știu că am făcut ceva productiv pentru societatea noastră și am reușit să readuc pe bunul drum al dreptății și bunului-simț câteva „oi rătăcite”. Voi continua să fac acest lucru, ori de câte ori am ocazia.

Oferă-ți și tu satisfacția unui lucru făcut pentru binele tău și al țării tale. Semnează – FĂRĂ PENALI!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.