Am depus jurământul

Dragi joițeni, cu mare emoție am depus jurământul și am preluat mandatul de consilier local al Comunei Joita. Jurământul depus este un angajament asumat față de mine și apoi față de dumneavoastră. Jurământul e un act sacru și are o simbolistică aparte în viața mea profană.

Până să-mi depun jurământul, în cadrul sălii de ședință, au fost tot felul de situații umoristice. Vestea bună e că aleșii locali joițeni sunt plini de umor.

Fotografului, care mă însoțea, nu i s-a permis accesul. Imagini de la depunerea jurământului mi-au fost transmise de jurnalistul prezent la eveniment. Promit să vă reprezint chiar și în astfel de situații. Le este frică și nu înțeleg de ce.

Situații amuzante:

Domnul Nenciu era ironizat, că e singurul de la PSD prezent în sală. Dânsul reacționează, citez: chiar, unde sunt?

Hohote de ras :)), Nenciu intervine din nou și spune: sunt aici în sală, un răspuns subtil pentru dezertori :))). Hai că se poate!

Să revenim la lucruri serioase. Adevărata provocare a fost dată de agitația de dinaintea venirii doamnei prefect. Prefectul de Giurgiu ajunge, emoțiile sunt pe măsură, lumea se organizează în spațiu… Apare doamna Prefect, începe ședința de consiliu.

După depunerea jurământului toți am rămas la un pahar de vorbă, cum s-ar spune. Pentru că îmi place să fiu arogant am rămas să privesc cum se serveau (din cele preparate și pregătite de fetele din primărie) colegii mei din consiliul local.

Sunt un om care respectă masa colegilor așa că am rămas, chiar dacă femeia care s-a preocupat de organizarea mesei festive a simțit nevoia să comenteze cu privire la prezența mea, nu care cumva să mănânc mâncarea din banii ei. I-am răspuns politicos că nu mănânc dar rămân din respect față de colegii din consiliul local la masă, și asta pentru că am fost invitat.

De astăzi schimbăm perspectiva de a comunica și a reprezenta interesele cetățenilor. De astăzi, la orice oră, sunt în slujba dumneavoastră. De astăzi, problemele dumneavoastră, sesizările și chiar soluții la problemele sesizate pot fi transmise pe office@visinelbalan.ro.Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată. Facem Joita și Bacu Bine.

Să aveți o zi binecuvântată!

Credit foto: Vasile Arcanu

#Jurnaldeconsilierlocal#FacemJoitasiBacuBine#Oaltfeldereprezentare#Joitatransparenta100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.