Igiena orală, între ecleziastic și laic

A trecut multă vreme de când nu am mai fost la biserică. Venirea pe lumea a fiului meu, Thomas, și obligația spirituală de a-l boteza m-au făcut să mă reîntorc la cele creștinești, cu sufletul, cu gândul și cu trupul. Au fost suficiente două ore (și, da, m-am lepădat și de satana :)) în care am analizat oamenii, pictura și corul – iubesc muzica bisericească, dar disprețuiesc ipocrizia cre(ș)tinilor și, mai ales, inepția lor.

Vă dau un exemplu simplu: igiena orală – câți dintre voi vă spălați pe dinți înainte să mergeți la biserică și să pupați icoane sau să vă împărtășiți? Azi am avut șansa să trăiesc cele mai triste imagini ale „creștinătății”: sărutarea icoanelor și Sfânta Impărtășanie cu aceeași linguriță pentru toți enoriașii. Unde pupa Ileana, Gheorghe, Vasile și Ilinca mai pupa și Costică, Ion, Tinca și mulți alții. Și cu aceeași linguriță erau împărtășiți și sus-numiții și copiii. Acum, întrebarea firească: câți dintre ei s-au îmbolnăvit de herpes, hepatită sau orice altă boală care se transmite pe calea orală? Suntem o țară plină de bolnavi și nu știm de unde ne-am îmbolnăvit. Suntem pe locul I în Europa în ceea ce privește numărul de persoane care s-au îmbolnăvit pe calea sărutului.

Te-ai împărtășit, probabil, măcar o dată în viață. Ți-ai făcut vreodată analizele după? Află că atât sărutatul icoanei, cât și Sfânta Impărtășanie îți pun viața în pericol. Nu mă deranjează că se moare pe bandă, se mai curăță țara de PSD-iști. Însă mă deranjează că Biserica Ortodoxă nu se adaptează la noile cerințe. Am fost într-o Biserică Baptistă și acolo am beneficiat de Sfânta Impărtășanie într-un păhărel foarte mic, pe care l-am folosit doar eu. Aaaa, am uitat să-ți spun că m-am împărtășit la mai multe biserici de altă confesiune religioasă :). A fost o experiență unică. Merită să descoperi universul religiilor.

Să trecem la cele laice:

Tu ai făcut sex? Faci sex? Ce tip de sex practici? Să nu-mi spui că nu ai făcut nimic, fiindcă nu te cred. Labă ai făcut?

Eu mă masturbez destul de des și o fac cu plăcere, ca să mă protejez de oameni. Masturbarea îmi oferă garanția că nu o să iau sifilis, hiv, hepatită și alte boli cu transmitere sexuală. Dar, vine ziua când mai fac și sex. Cel puțin o dată pe săptămână, și e mult patos, nebunie și orgasm.

Acum revenind la ale noastre: câți dintre cei care fac sex oral au o igienă orală corespunzătoare pentru a săruta icoanele, pentru a servi cu aceeași linguriță Sfânta Impărtășanie? E de gândit, nu trebuie să răspundeți pe loc.

Vă îndemn să faceți sex și să vă bucurați de trupurile voastre. Eu iubesc să fac sex și o fac cu pasiune, plăcere și nebunie. Îmi place să simt, să ofer și să trăiesc. Sexul mă definește.

Am făcut sex și cu bărbați. Nu a fost rău. Chiar mai mișto decât mă așteptam. Sunt bisexual, acum știi. Eu iubesc atât femeia, cât și bărbatul.

Ca să concluzionez, prevenţia reprezintă mijlocul cel mai eficient de luptă împotriva bolilor cu transmitere salivară(igiena genitală, igiena raporturilor sexuale, igiena bucală). Iată „secretul” luptei împotriva acestor boli „ascunse”, dobândite din plăcere și neglijenţă.

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.