fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Eșectul Post Instituționalizare

24/03/2016 @ 10:30 am - 2:00 pm

Gratuit

Ce stii despre casele de copii? Ce stii despre tinerii care au plecat din centre in ultimii ani? Unde sunt integrati tinerii institutionalizati dupa parasirea sistemului de protectie? Cat de mult conteaza tanarul in fata sistemului birocratic? Putem vorbi de coerenta aplicarii masurilor de protectie a copilului sau ramane un deziderat scriptic?

Avem deosebita placere de a va invita, joi, 24.03.2016, incepand cu ora 10:30, la lansarea raportului privind Esecul Post Institutionalizare. Evenimentul va avea loc in Spatiul Public European, situat pe strada Vasile Lascar Nr. 31, parter, Sector 2 – Bucuresti. site visinel balan

Visinel BALAN – Initiator si coordonator proiect de cercetare s-a impotrivit de mic sistemului si astazi se considera acelasi copil-problema. Refuza sa accepte hartiile in detrimentul realitătii pe care i-o descriu tinerii, statisticile tot mai imbucuratoare, jumatatea plina a paharului. Crede ca tinerii sunt in centrul sistemului, iar politicile acestuia trebuie sa graviteze in jurul lor, raspunzand la vibratiile si nevoile lor, niciodata invers.

Te asteptam sa interactionezi cu realitatea din teren evidentiata de statisticile rezultate in urma cercetarii si recomandarile cu privire la optimizarea serviciilor de protectie a copilului.

Evenimentul va fi moderat de catre Dragos BUCURENCI – purtator de cuvant la Hope and Homes for Children Romania – alaturi de specialistii care si-au adus aportul profesional in cristalizarea acestei cercetarii: Prof. Dr. Adrian DAN – Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala in cadrul Universitatii Bucuresti, Visinel BALAN – presedinte Asociatia Desenam Viitorul Tau, Ana Maria CIOBANU – Jurnalist Decat o Revista si Iuliana ANDREI – Voluntar.

Avand in vedere ca numarul de locuri este unul limitat te rugam sa ne confirmi participarea printr-un replay la email.

Pentru informatii suplimentare referitoare la eveniment, persoana de contact este Visinel BALAN – Presedinte Asociatia Desenam Viitorul Tau, Tel: 0743365469, email: office@desenamviitorul.ro

Iti multumim si te asteptam alaturi de noi!

Detalii

Dată:
24/03/2016
Oră:
10:30 am - 2:00 pm
Cost:
Gratuit
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
Site web:
https://www.facebook.com/events/1340938105933415/

Organizator

Visinel Balan
Telefon:
0743365469
Email:
office@visinelbalan.ro
Site web:
www.visinelbalan.ro

Loc de desfășurare

Spatiul Pubil European
Vasile Lascar 31
Bucuresti, Sector 2 România
+ Hartă Google
Telefon:
0743365469
Site web:
www.desenamviitorul.ro