Gheorghe Magheru nr. 7, Sector 1, București

Vișinel Balan NOUTĂȚI Câștigătorul premiului pentru Educație la Gala Anuală a Premiilor de Excelență din Paris

Câștigătorul premiului pentru Educație la Gala Anuală a Premiilor de Excelență din Paris

Am fost astăzi alături de câștigătorul premiului pentru Educație la Gala Anuală a Premiilor de Excelență din Paris, Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School și președintele Asociației de Tineret pentru Prietenie și Educație.
Lajos Kristof este unul dintre copiii care a crescut cu măsura protecției speciale și care astăzi este recunoscut internațional pentru performanțele sale în domeniul educației.A obținut susținere și numeroase premii și nominalizări la Global for Learning and Education – 100 Top Lideri în Educație, Reimagine Education – Oscar of Education ( 2021), Cambridge University Press – Teacher Award ( 2020), Conferința Internațională Education 2.0 – Outstanding for Leadership in Education ( 2022), IG Group Germania – Premiul de Excelență pentru Educație și Mentorat (2022).
El îmbrățișează rolurile de educator, profesor și mentor cu dăruire neobosită și devotată pentru copiii supradotați din România.
Gala Anuală a Premiilor de Excelență se organizează în fiecare an și are ca scop recunoașterea mai multor personalități pentru contribuția adusă la consolidarea relațiilor de afaceri franco-române și europene.
Alături de Lajos Kristof au fost premiate mai multe personalități din bussines, cultură, politică și educație.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post